Om Babygarderoben

En familiedrevet virksomhed

Hos Babygarderoben finder du et unikt udvalg af baby- og børnetøj og nordisk inspireret børneinteriør. Vi er en familiedrevet virksomhed fra august 2023 bestående af Mette og Kristian, der sammen har Jeppe (april 2019) og Alberte (oktober 2022).

Babygarderoben er en familiedrevet webshop med fokus på bæredygtighed, godt håndværk og lækkert kvalitetsbørnetøj.

Vi håndplukker børnetøj ud fra godt håndværk, bæredygtighed og smukt design. Vi forhandle tøj, som vi selv vil give vores børn på.

Vi ønsker at skabe et hyggeligt børneunivers med fokus på familien, hvor der også er plads til at forkæle forældrene.

Vi ønsker at give dig en god oplevelse, når du handler hos os – helt fra du besøger vores webshop, til du modtager din pakke. Vi forsøger endvidere, at mindske vores klimabelastning og vores forsendelsespapkasser er derfor FSC certificeret og lavet af op til 100% genbrugspapir.

Vi ønsker, at du kan mærke, du er vigtig for os. Selvom tøjet er til din guldklump, skal du også forkæles lidt. Derfor pakker vi dine varer ind i kærlighed og sender dig et personligt TAK, fordi du handlede hos os og støtter vores lille nyopstartede webshop. Og som prikken over i’et modtager du hver gang du handler hos os en lille gave til dig selv – fordi du også fortjener at blive forkælet lige så meget som din lille guldklump frotjener det.

Mette Stavnskær
Indehaver af Babygarderoben

Familien i fokus

Hos Babygarderoben er familien i fokus. Vi ønsker at understøtte småbørnsfamilier med at få mere tid i hverdagen til at det allervigtigste – nemlig deres små guldklumper. Derfor har vi lavet en webshop, som er nem at overskue, hvor det er nemt at bestille og nemt og gratis at returnere.

Hos Babygarderoben er hele familien i fokus, og derfor modtager de voksne i familien også lidt forkælelse, når I bestiller tøj til jeres børn hos os. Vi har selv små børn, og vi ved, at tiden til en selv bliver meget mindre, når man får børn. Børn er det dejligste i verden, men vi skal også huske at forkæle os selv

Derfor har vi valgt at forkæle jer lidt med en lille særlig og kærligt udvalgt gave, hver gang I forkæler jeres børn med tøj fra Babygarderoben

Vores mission & vision

Vi ønsker at skabe et hyggeligt og spændende børneunivers med lækkert kvalitetstøj til jeres små guldklumper.

Vi er en lille familiedrevet virksomhed. og vi har skabt Babygarderoben med fokus på familien, hvor der også er plads til at forkæle forældrene.

Vores mål er at være så miljøvenlige som mulige, hvorfor vi har stor fokus på bæredygtighed i alt, vi gør.

  • Kvalitetstøj udvalgt med kærlighed og fokus på kvalitet, design og bæredygtighed
  • Spændende børneunivers
  • Lille familiedrevet virksomhed
  • Bæredygtighed
  • Det lille ekstra
  • Familien i fokus
  • God, hurtig og personlig service
  • Vi kræser om detaljerne
  • Dansk design

Gå på opdagelse i vores shop